Latest news

Publicerat i: Allmänt

Hej allihopa!!!
Hoppas ni mår bra i snövädret (ja, vi saknar det lite). Vi mår toppen! Vardagen består av jobb jobb jobb som tur är trivs vi väldigt bra på jobbet. Vi har kollegor som vi blivit riktigt bra vänner med och det händer alltför ofta att man tar en öl efter jobbet. Det är tur att man trivs med tanke på att vi båda jobbar många timmar i veckan och det är inte sällsynt att jobba 10 timmar en dag.

Rebecka jobbar endast dagsskift i Brewbar (en av alla fyra barer, mest känt som den najsigaste baren då man typ endast serverar öl) vilket är skönt för henne då hon har får bra arbetstider (börjar 10.30 och slutar kring 18.00). Dock blir det väldigt långtråkigt då det under dagarna inte är så hektiskt och hon står oftast ensam. Med andra ord blir det mycket städande och Rebecka går igenom en veckas städjobb på en dag. Fanny däremot är lite överallt, dock mest på övervåningen i restaurangbaren eller frontbar (mer utav en cocktail- och drinkbar men serverar även mycket öl). Hon jobbar väldigt jobbiga tider, en vanlig dag är typ att öppna övervåningen 11 jobba till 15 sedan två timmars rast och börja igen klockan 17 till ungefär 21-22. På hektiska dagar (tors, fre, lör) får Fanny oftast stänga övervåningen vilket alltför oftast innebär att hon slutar klockan 3-4 på morgonen. Som ni hör kan det bli rätt slitigt. Som tur är jobbar hon oftast med någon så tiden går oftast väldigt fort.
Vi får inte heller se så mycket av varandra då Rebecka jobbar dag och Fanny kväll. Så när vi båda är lediga passar vi på att göra roliga saker!

Förra söndagen var vi på Ikea och köpte julpynt och dekorerade lägenheten, vi drack glögg och åt pepparkakor. Den här söndagen besökte vi den skandinaviska julmarknaden där vi åt skagenmackor och kanelbullar, passade även på att köpa turkisk peppar och dödskallar. Kändes dock mer som midsommar med tanke på värmen som sakta men säkert börjar komma.

Mer om jobbet... Vet att ni är nyfikna! Eftersom vi är en sportbar får vi ofta in mycket folk som tittar på engelska fotbollsmatcher och december blir väldigt hektiskt med massa personalfester inför jul.

Eftersom vår bar/restaurang är baserat på James Squire öl har vi nu fått papper om denna man som vi ska plugga på och sedan göra en exam om allt som har med honom och hans öl att göra.

Vi får mycket ny personal hela tiden och inför december som kommer bli riktigt busy har det anställts många nya! Så både Fanny och Rebecka ses nu, efter att ha jobbat två månader, som veteraner. Vi får lära upp både den ena och den andra hur allt fungerar! Snart är vi managers ;)

 Bex in action! 
Fanny in action! 
Svenska kyrkan i utlandet!
Astrid Lindgren och dalahäst!
 Scandinavia 
 Julmarknad - kändes dock mer som midsommar!
 
 Sweet!!
Skagenmacka & Kanelbulle <3
SWEDEN!!
❄️❄️❄️
Avslutade dagen på TGIF! 
Och så lite julfix från Ikea! 
 
Vår fina gran, glögg och pepparkakor 😍
Så var det första advent! Vår "fina" adventstake
Vårt första paket kom också!!
So exited!!! Två chokladkalendrar från en fin vän i Sverige!
Och ett litet till!
Wanderlust halsband!
Visa fler inlägg